Laden Activiteiten

« Alle Evenementen

  • Deze activiteit is geweest

Onthulling van een uniek presentatiemeubel

28 oktober - 16:00 - 18:00

Onthulling uniek presentatiemeubel

Groeiend aantal bezoekers uit binnen- en buitenland

Jaarlijks vinden ruim 80.000 bezoekers hun weg naar de Pater Karel Kapel in Munstergeleen: voor de één bedevaartsoord, voor de ander een schitterende plek voor rust, vrede en bezinning. Om de gedachtenis van Pater Karel levend te houden, geven circa 60 vrijwilligers voortdurend invulling aan de uitdaging om het Pater Karelcomplex en de omringende tuinen tegemoet te laten komen aan de behoeften van het groeiende aantal bezoekers uit binnen- en buitenland.

Bijzonder presentatiemeubel ter verfraaiing van museum

Sinds de Heiligverklaring is het geboortehuis van Pater Karel naast de kapel ingericht als museum en expositieruimte. De vaste museumcollectie geeft de bezoekers een kijkje in het leven van Pater Karel. Met wisselende exposities worden maatschappelijke thema’s belicht. Ter verdere verfraaiing van het museum heeft de museum-commissie van de Pater Karel Kapel onlangs een bijzonder presentatiemeubel laten vervaardigen. Het betreft een bijzonder ontwerp door Max Innovations: een maquette van het Pater Karel-complex, uitgevoerd in glas en staal op een eikenhouten tafel, plus een vitrinekast in hetzelfde materiaal.

Wij willen de ingebruikname van dit bijzondere presentatiemeubel graag samen met u vieren op zondag 28 oktober 2018 om 16.00 uur. Wij hopen u dan te mogen begroeten!

Sponsormogelijkheden

Indien u wilt is een gift van harte welkom. Wanneer u ons wilt sponsoren kunt de voorwaarden opvragen via het contactformulier op de contactpagina.

Gegevens

Datum:
28 oktober
Tijd:
16:00 - 18:00
Activiteit:

Organisator

Museumcommissie

Locatie

Pater Karel Kapel
Pater Karelweg 1
6151 LB Munstergeleen
+ Google Maps
Telefoon:
+31 46 4525 242

Gegevens

Datum:
28 oktober
Tijd:
16:00 - 18:00
Activiteit:

Organisator

Museumcommissie

Locatie

Pater Karel Kapel
Pater Karelweg 1
6151 LB Munstergeleen
+ Google Maps
Telefoon:
+31 46 4525 242