• Google maps Pater Karel Kapel

Zo kunt u ons vinden

De Kapel ligt aan de rand van het Limburgse dorp Munstergeleen, in de gemeente Sittard-Geleen

De Pater Karel Kapel is goed bereikbaar en wordt in Munstergeleen aangegeven door middel van de veelgebruikte bruine bordjes. U kunt parkeren op het Raadhuisplein (de markt) op nog geen vierhonderd meter van de Kapel. Bij de Kapel zelf is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor mensen die slecht ter been zijn.

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer kunt u de Kapel ook bereiken. Treinstation Geleen-Oost ligt op anderhalve kilometer loopafstand. Vanaf dit treinstation kunt u ook een bus richting Sittard nemen en uitstappen nabij de Pater Karel Kapel. De Kapel is ook vanaf station Sittard bereikbaar. Raadpleeg voor busnummers en precieze tijden: 9292.nl.

Toegankelijkheid

De Pater Karel Kapel is toegankelijk gemaakt voor bezoekers met een rolstoel of rollator. Er is een lift om de hoogteverschillen in het gebouw te overbruggen en een mindervalide toilet met beugels is aanwezig.

Adres

Bezoekadres
Pater Karelweg 1
6151 LB Munstergeleen

Postadres
P.C. Houbenstraat 8
6151 ET Munstergeleen

Telefoon
+31 46 4525 242

Email
[email protected]

De Pater Karel Kapel heeft een ANBI-status. Uw donaties zijn altijd van harte welkom! Meer informatie

Bankrekeningnummer
IBAN rekeningnummer: NL60INGB0001058762
BIC nummer: INGBNL2A

T.n.v. Bedevaartsoord Heilige Pater Karel te Munstergeleen.

Neem contact op

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.