Wij kunnen uw steun gebruiken!

Als u de Kapel van Pater Karel en het bedevaartsoord een warm hart toedraagt en het belangrijk vindt dat de kapel ook in de komende jaren een belangrijke rol speelt in Zuid-Limburg, dan kun u ons steunen.

U kunt het bedevaartsoord financieel steunen op bankrekeningnummer: NL60INGB0001058762 t.n.v. Bedevaartsoord H. Pater Karel te Munstergeleen.

Steun de Kapel van Pater Karel en het bedevaartsoord

Wat is ANBI?

Een algemeen nut beogende instelling

Giften zijn in de inkomsten- en vennootschapsbelasting aftrekbaar als zij zijn gedaan aan een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Om als ANBI te worden aangewezen, moet de instelling deze status aanvragen bij de Belastingdienst. Omdat ons bedevaartsoord een Kerkelijke Instelling is hebben we deze status.

Welke voordelen heeft een gift aan een ANBI?

Uw gift aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting

Wanneer u een gift geeft aan een ANBI-instelling, mag u uw gift aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Om in aanmerking te komen voor de aftrek van periodieke giften is er een overkomst nodig tussen u en het bedevaartsoord, waarin de gift is vastgelegd. Hiervoor kunt u door op deze link: Formulier Periodieke Gift klikken het formulier downloaden.

De Kapel van Pater Karel

Bezoekadres

Pater Karelweg 1
6151 LB Munstergeleen

Openingstijden

De kapel en de tuin zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur.
Het geboortehuis, de winkel en het museum zijn elke middag geopend van 14:00 – 17:00 uur.
Behalve op maandag, dan zijn we gesloten.

Bestellingen kunnen doorgegeven worden per mail of telefoon. (06-537 54 554).

Vrijwilligers gezocht (M/V)

Meedoen bij Pater Karel is leuk, maar wij komen handen tekort! Wij hebben diverse nieuwe vacatures openstaan. Neem een kijkje op deze pagina voor een beschrijving van de werkzaamheden.

Pater Karel Expositie

Neem ook eens een kijkje op de geheel vernieuwde website Pater Karel Expositie voor nóg meer interessante achtergrondinformatie over leven van Pater Karel.

Jongerenproject PAKKA!

PAKKA! is een initiatief van de Pater Karel Kapel om ook jongeren onze mooie plek te laten beleven. Op de website zie je hoe ze op een interactieve manier kennismaken met een bijzonder soort reis: de pelgrimage.