Actueel

Hieronder vindt u actueel nieuws over diensten, bijeenkomsten, activiteiten in en rondom de Kapel, inspirerende overdenkingen en interessante artikelen over geloof

Pater Bernard Kryszkiewicz – PKI juni 2024

Pater Bernard Kryszkiewicz werd geboren in Mława in 1915. In 1933 begon hij aan zijn noviciaat en in 1938 werd hij priester gewijd.

detail van een kwast

Iconen – PKI mei 2024

Een icoon mag je niet zien als een mooi kunstwerk, maar is bedoeld om te mediteren met je hart. Een icoon is er ook niet alleen maar om te bewonderen, maar om lief te hebben.

Landschap Sutton Engeland

Heiligdom Sutton – PKI april 2024

Vorig jaar hebben we stil gestaan bij de heiligdommen in Noord-Europa. Nu nu staan we stil bij het heiligdom in Sutton, Engeland. Hier vind je de rustplaats van de zalige Dominicus Barberi.

interieur oude kerk

De vijf geboden van de kerk – PKI maart 2024

Misschien zijn er mensen onder u die nog nooit van de vijf geboden van de kerk hebben gehoord. Of bij wie ze in de vergetelheid zijn geraakt. Vandaar dat ik hier uw geheugen even wil opfrissen.

panden locatie pater karel kapel

Uitbreiding van ons bedevaartsoord – PKI februari 2024

De recente aankoop van de voormalige molens naast de kapel zorgt voor een prachtige uitbreiding van ons bedevaartsoord.

De Kapel van Pater Karel

Bezoekadres

Pater Karelweg 1
6151 LB Munstergeleen

Openingstijden

De kapel en de tuin zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur.
Het geboortehuis, de winkel en het museum zijn elke middag geopend van 14:00 – 17:00 uur.
Behalve op maandag, dan zijn we gesloten.

Bestellingen kunnen doorgegeven worden per mail of telefoon. (06-537 54 554).

Vrijwilligers gezocht (M/V)

Meedoen bij Pater Karel is leuk, maar wij komen handen tekort! Wij hebben diverse nieuwe vacatures openstaan. Neem een kijkje op deze pagina voor een beschrijving van de werkzaamheden.

Pater Karel Expositie

Neem ook eens een kijkje op de geheel vernieuwde website Pater Karel Expositie voor nóg meer interessante achtergrondinformatie over leven van Pater Karel.

Jongerenproject PAKKA!

PAKKA! is een initiatief van de Pater Karel Kapel om ook jongeren onze mooie plek te laten beleven. Op de website zie je hoe ze op een interactieve manier kennismaken met een bijzonder soort reis: de pelgrimage.