Boek ‘Pater Karel Wandeling’

Door Leo Baeten en Martin de Korte

Pater Karel Wandeling

Leo Baeten en Martin de Korte brengen dit voorjaar de paperback ‘Pater Karel Wandeling’ uit. Het boek beschrijft twee wandelingen langs religieus en cultureel erfgoed in Sittard-Geleen.

Beschrijving ‘Pater Karel Wandeling’

Aan de rand van Munstergeleen ligt in een idyllische omgeving het Bedevaartsoord Heilige Pater Karel. Met het NS station Sittard als begin- en eindpunt wordt een wandeling beschreven naar het bedevaartsoord. Een keuze kan gemaakt worden uit twee wandelingen met verschillende afstand: 7,5 km of 13,3 km. Daarnaast wordt in kort bestek het leven van Pater Karel verteld en informatie gegeven over bezienswaardigheden langs de route. Die zijn er veel, want Sittard-Geleen is een plaats met veel religieus en cultureel erfgoed.

Auteurs

Martin de korte is Passionist en als pastor en coördinator verbonden aan het Bedevaartsoord Heilige Pater Karel. Leo Baeten is lid van de museumcommissie van het bedevaartsoord.

Verschijningsdatum

Donderdag 15 maart 2018 wordt de wandeling door Leo Baeten gepresenteerd tijdens de presentatie Pater Karel Kapel ‘als een parel’ in de Pater Karel Kapel.

Het boek is te koop in de Pater Karel winkel voor €9,00, maar kan ook eenvoudig besteld worden door een mailtje te sturen aan: info@paterkarelkapel.nl onder vermelding van ‘Bestellen boek Pater Karel Wandeling’. De kosten van het bestellen van het boek via mail bedragen €9,00, exclusief verzendkosten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

De Kapel van Pater Karel

Komende activiteiten

  1. Familiebedevaart

    24 april - 16:00 - 17:00
  2. Eucharistieviering

    26 april - 18:00 - 18:30
  3. Eucharistieviering

    29 april - 18:00 - 18:30

Bezoekadres

Pater Karelweg 1
6151 LB Munstergeleen

Aangepaste openingstijden

De Kapel en de tuin zijn elke dag geopend van 09.00 tot 18.00 uur.

Het geboortehuis, museum en de winkel zijn helaas tot nader order gesloten vanwege de coronamaatregelen. Hopelijk kunnen we u binnenkort weer van harte ontvangen.

Vrijwilligers gezocht (M/V)

Meedoen bij Pater Karel is leuk, maar wij komen handen tekort!

Belangstelling?

Neem contact op met:
marijbogman@gmail.com

Pater Karel Expositie

Neem ook eens een kijkje op de geheel vernieuwde website Pater Karel Expositie voor nóg meer interessante achtergrondinformatie over leven van Pater Karel.