Op een rijtje

PKI november 2020

PKI november - Op een rijtje

Wanneer je de krant openslaat of naar het journaal of actualiteitenprogramma’s kijkt gaat het steeds o.a. over corona. Ook deze PKI begint hiermee, omdat het goed is om toch wat afspraken nog eens op een rijtje te zetten.

Verantwoordelijkheid

De twee belangrijkste regels zijn natuurlijk regelmatig je handen wassen en anderhalve meter afstand houden, we rekenen hierbij dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en ook in de banken een gepaste afstand houdt van elkaar. In onze winkel staat gel om de handen te reinigen, maar in de kapel staat de gel er alleen wanneer er een Heilige Mis is of een andere activiteit.

Zitplaatsen

In de kapel zijn vanaf 1 november de zitplaatsen aangegeven, waardoor we de lelijke zwart/gele afzetbanden weg hebben kunnen halen. We willen u wel vragen om alleen van deze zitplaatsen gebruik te maken. Dit betekent dat er maximaal 20 personen in de kapel mogen zijn. Verder zijn mondkapjes verplicht in de kapel.

Richten tot Pater Karel

Ondanks alle onzekerheid vanwege de corona, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht, is het belangrijk dat we ons niet uit het veld laten slaan en ons richten tot Pater Karel dat hij onze voorspreker wilt zijn bij God.

Pater Martin de Korte cp

Expositie en boek ‘Pelgrimswegen’

De expositie ‘Pelgrimswegen’ loopt nog tot het einde van deze maand. Voor deze expositie was Leo Baeten gevraagd om een brochure te schrijven. Uiteindelijk is het een boek geworden. Het boek is te koop in onze winkel (te bereiken via de tuin achter de kapel) á € 15,00 of door een mail te sturen aan: patermartin@paterkarel.nl. De prijs is exclusief portokosten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

De Kapel van Pater Karel

Komende activiteiten

  1. Expositie kunstkring Limburg

    8 juni 2021 - 14:00 - 6 januari 2022 - 17:00
  2. Eucharistieviering

    27 september - 18:00 - 18:30
  3. Eucharistieviering

    30 september - 18:00 - 18:30

Bezoekadres

Pater Karelweg 1
6151 LB Munstergeleen

Openingstijden

De kapel en de tuin zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur.
Het geboortehuis, museum en de winkel zijn elke middag geopend van 14:00 – 17:00 uur.
Behalve op maandag, dan zijn we gesloten.

Vrijwilligers gezocht (M/V)

Meedoen bij Pater Karel is leuk, maar wij komen handen tekort!

Belangstelling?

Neem contact op met:
marijbogman@gmail.com

Pater Karel Expositie

Neem ook eens een kijkje op de geheel vernieuwde website Pater Karel Expositie voor nóg meer interessante achtergrondinformatie over leven van Pater Karel.